vrijdag 8 december 2017

Perbet jankt nog eens over AA Gent

Home > Nieuws > Perbet jankt nog eens over AA Gent

Jérémy Perbet, voormalig sluipschutter van AA Gent, speelt zaterdag met KV Kortrijk nog eens tegen de Buffalo's en dat is altijd een uitgelezen kans voor Perbet om nog eens aan huiliehuil te doen.

Hij heeft nochtans al een keer of 10 kunnen janken over zijn transfer van AA Gent naar Club Brugge. Maar deze transfer heeft hij dus nog steeds niet verwerkt. Begrijpelijk ook. Je gaat niet voor je plezier naar Club Brugge. Afgelopen zomer werd Jérémy inderdaad verrassend verkast naar de zeer voorlopige competitieleider. Niet zijn transfer was zo verrassend, wel dat het Club Brugge werd.

Uiteindelijk, Perbet was best wel verdienstelijk bij AA Gent, maar een schot in de roos was het ook niet. Gezien zijn relatief hoge leeftijd zat er geen progressie meer in en zijn vet salaris zal ook wel een factor gespeeld hebben. Dus exit Perbet bij AA Gent en ja dat is begrijpelijk. Zelf denkt hij daar natuurlijk anders over. Zoals de meeste professionele voetballers kan hij zichzelf nogal moeilijk inschatten.

Ook bij Club Brugge maakte hij geen furore en die waren wat blij toen KV Kortrijk Jérémy nog wou huren. Daar doet hij het ondertussen fantastisch met één doelpunt na tien elf JPL-wedstrijden.

Bekijk ook:
Schrijf je in op de Nieuwsbrief van Voetbal Kantine
Postvrouw

  • Mis geen enkel artikel meer
  • 1 keer per week
  • Iedereen ontvangt hem al
  • Wordt geleverd door ons snoepje Vanessa
Schrijf mij in knop

1 reaguursels

Bearke zei

Hallo fans!!!!

Reaguur op dit artikel

Perbet jankt nog eens over AA Gent