zaterdag 27 januari 2018

Anderlecht bedelt bij Charleroi

Home > Nieuws > Anderlecht bedelt bij Charleroi

Anderlecht heeft dringend goudstukken nodig om zijn felbegeerde wereldspits te kunnen aankopen. Bij Charleroi loopt Dodi Lukebakio rond welke gehuurd wordt van de mauven met een aankoopoptie. Herman Van Holsbeeck ging plat op zijn buik om deze optie nu al te lichten.

Dodi Lukebakio
500.000 euro korting

Dat is wat de Zebra’s ontvangen wanneer ze nu besluiten om tot een definitieve overgang over te gaan.

Op dit moment wordt Dodi Lukebakio gehuurd met een aankoopoptie van 2 miljoen euro waar ze tot 1 maart gebruik van kunnen maken.

Wie doet nu zoiets?

Charleroi was immers al geneigd om de speler aan te trekken. Het is wel bekend dat Anderlecht door de lopende overname van Twitter-terrorist Marc Coucke te weinig contanten heeft, maar dit is nu toch ook geen blijk van verstandig zaken doen.

Een half miljoen euro korting geven op een deal die eigenlijk al rond is, het is absurd. Zelfs bij Fortis krijg je niet zoveel rente op je spaarboekje.

Bij Charleroi vinden ze het voorstel van Anderlecht alvast dolletjes.

Dodi Lukebakio vertrekt misschien bij Charleroi

Er beweegt wat rond de speler en mogelijk zou hij nog voor het einde van de transferperiode Charleroi al kunnen verlaten. De kans is klein, maar niet onbestaande.

Dat zou dan weer wel goed nieuws zijn voor Anderlecht, want dan mogen ze ook een percentage op de doorverkoop op hun lege bankrekening zien verschijnen.

Ondertussen leurt Mogi Bayat ook met Lukasz Teodorczyk

In hun zucht naar tastbaar goud mag Mogi van Anderlecht leuren met Teo. Een eerste poging om Lukasz bij Nantes te stallen liep op een sisser af. De echte manager van Teodorczyk, Marcin Kubacki, moet immers van de Fransen uit Nantes niets weten.

Bekijk ook:
Schrijf je in op de Nieuwsbrief van Voetbal Kantine
Postvrouw

  • Mis geen enkel artikel meer
  • 1 keer per week
  • De mooie en intelligente mensen ontvangen hem al. Nu jij nog.
  • Wordt geleverd door ons snoepje Vanessa
Schrijf mij in knop

0 reaguursels

Reaguur op dit artikel

Anderlecht bedelt bij Charleroi