zondag 7 januari 2018

Transfer Mitrovic gaat niet door, Louwagie vindt het dolletjes

Home > Nieuws > Transfer Mitrovic gaat niet door, Louwagie vindt het dolletjes

Bijna was Stefan Mitrovic eigendom van Saint-Étienne, helaas moest er ook nog medisch gekeurd worden en dat lukte net niet goed. Michel Louwagie is tevreden, want zo komt een belangrijke speler terug.

Stefan Mitrovic
Football.ua ©
Stefan Mitrovic kon meer verdienen

Stefan moest niet vertrekken van Michel ‘Dagobert Duck’ Louwagie, maar Mitrovic kon meer verdienen en dan wil je als speler wel eens meer vertrekken.

AS Saint-Étienne vecht tegen de degradatie in de Franse Ligue 1 en heeft op één club na het meeste tegendoelpunten mogen incasseren.

Ze zochten dus defensieve versterking, maar dan wel met een knul graag die gelijk inzetbaar was.

Stefan Mitrovic kon minder verdienen

Mitrovic speelde al een tijdje met een probleempje aan de enkel. Dat was geweten. Niets ergs, maar het zou toch enkele weken duren voor de blessure 100% geheeld was.

Nadat Mitrovic faalde tijdens de medische testen bij Les Verts, wilden ze hem nog steeds, maar dan wel aan verminderde voorwaarden. Dat zag Stefan weer niet zitten. Exit transfer dus.

Derde keer al

Thomas Foket (naar Atalanta Bergamo) en Renato Neto (naar Brighton & Hove Albion FC) zagen eerder al hun lucratieve transfers in rook opgaan wegens falen tijdens de medische testen.

Foket was een situatie buiten categorie volgens Louwagie. Je laat inderdaad ook niet elke week een elektrocardiogram uitvoeren op een speler. Michel vreest dan ook niet dat AA Gent enige imagoschade heeft opgelopen.

Louwagie is door het dolle heen

Hij misloopt wel een berg goudstukken, maar hij krijgt een goede en belangrijke speler terug. Zijn enigste bekommernis is Mitrovic zo snel mogelijk weer inzetbaar krijgen.

Sigurd Rosted, wat nu?

De vervanger van Stefan was al gearriveerd bij Gent. Op clubniveau was er een akkoord, alleen moest er nog een deal beklonken worden met Sigurd zelf. Ondertussen zijn de medische testen al achter de rug en moeten er nog een paar details geregeld worden.

De transfer van Sigured Rosted gaat dus normaal gezien gewoon door.

Het is nog niet bekend of Anderlecht, de specialist in het aanwerven van geblesseerde spelers, nu in één klap belangstelling heeft voor Stefan Mitrovic.

Bekijk ook:
Schrijf je in op de Nieuwsbrief van Voetbal Kantine
Postvrouw

  • Mis geen enkel artikel meer
  • 1 keer per week
  • Iedereen ontvangt hem al
  • Wordt geleverd door ons snoepje Vanessa
Schrijf mij in knop

0 reaguursels

Reaguur op dit artikel

Transfer Mitrovic gaat niet door, Louwagie vindt het dolletjes